Cautare

2603 de rezultate pentru "radu zaharescu" (5.84 secunde)
Nu sunt suficient de dur sa-l dau pe usa afara Crin Antonescu nu lasa fara raspuns afirmatiile lui Radu Campeanu la adresa sa si ii raspunde la fel de dur fostului lider al PNL.
‘‘Liderul grupului parlamentar PSD, domnul Ilie Sarbu, a cerut sa intre imediat in functiune acea comisie de ancheta care a fost infiintata mai demult, pentru a vedea care a fost activitatea de la institutia pentru restituirea proprietatilor‘‘, a precizat chestorul democrat-liberal al Senatului, Radu Berceanu, la acel moment.
In strategia USL, Radu Mazare va deveni pion principal pe zona litoralului. Radu Mazare a dus o politica agresiva impotriva lui Traian Basescu.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
Basescu pleaca inainte de 2014 daca primeste imunitate pe viata Jurnalistul Radu Tudor a anuntat ca dupa plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni, romanii vor afla culisele negocierilor dintre coalitia aflata la guvernare si presedintele statului.
Care ar fi motivul real pentru care Ponta a numit-o pe Kovesi la DNA Radu Zlati, deputat USL, arunca bomba pe blogul sau si publica un mesaj pe care l-a vazut pe Facebook.
Consemnari intre anii 1982 si 2003" de ASR Principele Radu al Romaniei (Curtea Veche Publishing, 2013). ... 12) in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu, alaturi de care va lua cuvantul doamna Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing.
Nemultumiti ca vor trebui sa mai astepte cel putin doua saptamini pina sa afle daca firma la care lucreaza mai are sanse de redresare sau vor trebui sa-si caute altceva de lucru, circa 200 de angajati de la Textila s-au adunat ieri in Piata 25 Octombrie si au cerut sa fie primiti de prefectul Radu Bud.
Analistul imobiliar Ion Radu Zilisteanu ne-a spus ca, daca preturile pentru prima categorie de terenuri sunt aproximativ egale cu cele practicate in statele membre UE, in cazul terenurilor agricole din Europa preturile sunt chiar si de peste 10 ori mai mari.
Dupa ce a fost criticat din toate partile de analistii imobiliari, ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), Radu Berceanu, a ajuns la concluzia ca proiectul privind Legea chiriilor trebuie schimbat, intrucat nu este fezabil.
„Bugetul alocat Programului pentru anul 2007 este de 40 de milioane de lei“, a declarat Radu Mirea, directorul Oficiului Teriorial pentru IMM si Cooperatie (OTIMMC) Craiova. Criterii de eligibilitate Prin acest program, ministerul finanteaza achizitiile de masini, utilaje, echipamente, mijloace de transport de marfuri (noi, nu second hand), în zece domenii de activitate, printre care industria textila, pielarie, constructii.
„Bugetul alocat Programului pentru anul 2007 este de 40 de milioane de lei“, a declarat Radu Mirea, directorul Oficiului Teriorial pentru IMM si Cooperatie (OTIMMC) Craiova. Criterii de eligibilitate Prin acest program, ministerul finanteaza achizitiile de masini, utilaje, echipamente, mijloace de transport de marfuri (noi, nu second hand), în zece domenii de activitate, printre care industria textila, pielarie, constructii.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Între restul regiunilor ne situam pe la mijloc“, a declarat Radu Mirea, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Craiova. ... „În zona noastra, nu este un interes prea mare pentru sumele mici“, a spus Radu Mirea.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pana in 2012 vor fi finalizati 836 km de autostrada, chiar si in conditiile crizei economice.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
La expozitie a participat si edilul Constantei, Radu Mazare, care nu a rezistat tentatiei si a testat si el modelele venite in premiera, si anume un BMW Z4, Renault Megane, BMW750i, Alfa Romeo MITO, Infiniti FX 35 si un Land Rover Defender.
La eveniment au participat Gheorge Bosanceanu (foto), presedintele adunarii generale a actionarilor din SNC, Radu Rusen, directorul general al santierului naval, Jan Lissow, director al "Interorient Navigation Company", Oleg Lozhko, reprezentant Interorient Romania, Dirk Schildwachter (compania germana "Gebab"), Igor Panfilov, capitanul navei, Agnieszka Charewicz Huscher, nasa navei, reprezentanti ai companiei de clasificare "Germanischer Lloyd", numerosi invitati si, nu in ultimul rand, navalisti constanteni.
3.700 de angajati ai celor trei companii CFR vor fi pensionati fortat, a anuntat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, dupa intalnirea de astazi cu sindicatele.
Complicitatea tacita a catorva banci ce activeaza si pe piata constanteana favorizeaza -cu ajutorul platilor prin virament- afacerile ilegale ale mafiei cerealelor din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", Cristian Radu (foto), comisarul sef al Garzii Financiare Constanta.
google-analytics.com